Share |

PAWS andelslags medlemmar

Aspfors, Helena Har haft hund hela mitt liv. När jag bodde hemma hade vi jakthundar och efter att jag flyttade hemifrån har jag haft en blandras, 3 havanaiser och 1 schapendoes. Det jag brinner mest för är agility men håller även på med rallylydnad, lydnad och utställning. Jag har på senaste åren blivit fascinerad av shjeping och det märks till en del i de kurser jag drar.

Bragge, Riikka Jag har haft egna hundar från det att jag var sju år. Just nu har jag två austaliensiska vallhundar. Jag har hunnit pröva på och träna många olika grenar. För tillfället tränar vi mest agility och rallylydnad. 

Cederholm, Anna Har haft hund halva sitt liv och hunnit pröva på agility, tävlingslydnad, brukshundsgrenar och spårning. Eftersom hunden är människans bästa vän är valp- och vardagslydnadsskolning något som ligger  speciellt varmt om hjärtat. Talar både finska och svenska.

Fröberg, Merja

Jag tränar många olika grenar med mina hundar, men mest tid går åt personsök, agility, jakt och spårning. Jag drar kurser främst i agility och hoppteknik och hundens hindersäkerhet, motivation och självständiga hinderutförande är saker som jag fäster speciell vikt vid. Hundens och förarens samarbete anser jag är viktigt och träningarna ska vara roliga stunder för både hund och förare.

Kivioja, Timo
Lindström, Emilia
Lindström, Ida
Lindström, Maria
Nyberg, Susanna
Puska, Eeva

Hundar har jag haft som hobby ända sedan liten flicka. För tillfället bor en sheltie hemma hos oss och med den tränar jag agility och går på utställningar. Jag tycker speciellt mycket om att träna med valpar och därför drar jag också främst valp-, junior- och nybörjarkurser. 

Ridderstad, Miia
Soini, AP
Stens, Anders

Har haft hund hela mitt liv. Nu för tillfället finns bordercollie och sheltie i vår familj. Huvudgren för mig är agility. Agilityn började jag med 1999.

Stens, Sofia Tränar agility med mina hundar, har 4 border collie och en shetlands sheepdog.

Sundelin, Niklas
Vornanen Kirsi

Hundar har varit en del av mitt liv ända sedan barnsben. De fungerade som sällskapshundar tills jag blev intresserad av att börja träna med dem. Jag har hållit på med många olika grenar, men tävlat har jag i agility och lydnad. För tillfället bor det två brukslinjade australiensiska vallhundar hos oss. Med dem tränar jag lydnad, agility, personsök och dobo. Att träna hund ska vara roligt och inspirerande. Du hittar mig som skolare på dobo- valp- och vardagslydnadskurser.